Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft0 Ft
Kezdj hozzá
Specht József és Vali DXN EDD

Kedves Érdeklődő!

Köszöntünk a NETAC,
a NETWORK ACADEMY bemutatkozó szekciójában.

Specht József és Vali a NETAC alapítói vagyunk

2008-ban hoztunk egy döntést és elindítottunk egy vállalkozást. Akkor buszvezetőként és ápolónőként próbáltuk megszerezni az öt fős családunk életéhez szükséges bevételeket.

Finoman fogalmazva nem voltunk ebben száz százalékosan sikeresek.

A vállalkozásunk viszont gyorsan elindult és sikeresek lettünk. Egy évvel később már nem volt szükségünk az állásainkra. A munkahelyi fizetéseink többszörösére nőtt a vállalkozásunkból szerzett bevételünk.

Az eltelt több, mint egy évtizedben sokan léptek ugyanarra az útra – a mi vagy már valamelyik új partnerünk invitálására – amin mi járunk és lettek közülük sokan szintén sikeresek.

2020-ban érkezett el annak az ideje, hogy több üzlettársunk bevonásával a tapasztalatainkat, tudásunkat és a sikerhez használt munkastílusunkat, módszereinket rendszerbe gyúrjuk. Ez a NETAC.

Ebben a szekcióban igyekeztünk mindent összegyűjteni ahhoz, hogy elegendő információ álljon a rendelkezésedre, ahhoz, hogy el tudd dönteni velünk tartasz-e, csatlakozol-e a NETAC támogatásával sikeressé váló, a bevételeiket megsokszorozó emberek csapatához.

Szándékosan így mutatjuk meg számodra a szerintünk fontos információkat. Ez a felület ugyanis pontosan olyan, mint amit a sikerhez vezető úton velünk tartóknak hoztunk létre, amelyben minden témakört részletesen feldolgoztunk, apróbb blokkokra, mi úgy hívjuk lépésekre bontottunk.

Egészen biztos, hogy maradnak még kérdéseid, lesznek észrevételeid. Nagyon szerencsés vagy, mert Téged az egyik profi NETAC Partner irányított erre az oldalra. Ő minden kérdésedre válaszol és maximálisan a segítségedre lesz, hogy a legegyszerűbben tehesd meg az első lépéseket a NETAC úton.

Sok sikert kívánunk!
Specht József és Vali

 

A témakörökre bontott tájékoztató a videó alatt kezdődik!

2013-ban készítettünk egy videót, amiben az addigi sikereinket mutatjuk be. A sikerek ma is tartanak. A videó ma is készülhetne, csak a számok  lennének mások.

Aki jól figyel és összeveti a filmben elhangzó számokat a mai adatokkal, felteheti a kérdést:

Érdemes-e csatlakozni és bejárni egy hasonló utat?

Specht József és Vali

Executive Double Diamond, DXN Holdings Bhd.

/A mai adatok:
hatvanezer tagú, nemzetközi hálózat, kettőszázharminc Gyémánt üzlettárs, partnerek százhatvannyolc országból/

Az üzletben szerintem nem az a fontos, hogy te legyél az első, hanem az, hogy a megfelelő időben legyél ott. A lényeg, hogy a piac készen álljon rád.

Zsiros László Róbert

edutainer, a Szertár szórakoztató ismeretterjesztő projekt alapítója