Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft0 Ft
Kezdj hozzá

Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.

Napoleon Hill

Értékesítési szakértő, író

Miért van szükség a jelölt listára?

A network marketingben nincs nagyker, kisker üzlet, nincs hagyományos reklám (TV-ben, rádióban, újságokban, óriásplakátokon), viszont rendszerint vannak prémium minőségű termékek, melyeket a termékforgalmazók, hálózatépítők ajánlanak elsőként az ismerőseiknek.

Nem is feltétlen a termékről van itt szó, hanem a LEHETŐSÉGRŐL (extra bevétel, függetlenség, stabilabb jövő, saját vállalkozás, helytől független munkavégzés), amit akkor is szívesen elmondanánk, reklámoznánk az ismerőseinknek, ha nem kapnánk érte plusz pénzt. Az adatbázisod lesz az egyik legfontosabb üzletépítő eszközöd, a tőkéd, amiből mindig építkezhetsz.

Előre szögezzük le: nem feltétlen az lesz sikeres a network marketing üzletben, akinek jó sok ismerőse van, úgyhogy ne szegje kedved, ha elsőre úgy tűnik, neked alig vannak ismerőseid. Hidd el, hogy vannak! Be is bizonyítjuk mindjárt!

100 kérdés! Ez vár rád!

100 kérdésre adott válaszod, szerinted elég lesz, hogy minimum 100 fővel elindítsd a jelöltlistád? Gondolj bele, ha csak minden kérdésre egyetlen nevet tudsz felírni, megvan az induló 100-as listád! De hidd el, lesz olyan kérdés, amire sokkal több név fog beugrani!
Amelyikre meg nem jut eszedbe senki, csak lépj tovább, ne feszengj miatta.

Mielőtt elkezdenél írni, kérlek találj magadnak egy szabad fél órát – amennyire csak lehet, nyugodt körülmények között, némítsd el az értesítéseket – és kezdj a bemelegítő kérdésekkel. Ha elsőre csak ezeken mész végig, máris látni fogod, hogy bőven van kit megszólítanod.

Ha bírod szusszal, vedd végig a 100 kérdést, de ha már a bevezető kérdésekkel is megvan a 100 ismerősöd, mehetsz is akár a meghívásal kapcsolatos további lépésekre. De ne feledd, utána térj vissza, hogy a további kérdések alapján bővíteni tudd a listádat. Lehet akár 4 részletben is végig menni a kérdéseken. A lényeg az, hogy lehetőség szerint a 4 rész feldolgozása max. egy héten belül meglegyen, hogy tudjunk haladni.

KEZDHETJÜK?

A NETAC az egyszerű, bárki által megtanulható és sikerrel alkalmazható megoldások tárháza. A névlista témát is apróbb részekre, témákra bontottuk. ezeket itt találod egy listában. sorrendbe szedve.

Már csak kattintanod kell az elsőre…