Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft0 Ft
Kezdj hozzá

A bátorság néha nem több, mint hajlandóság arra, hogy másképp gondolkodj, mint a többiek. Az alkalmazkodás kultúrájában ez bátrabb dolog, mint amilyennek hangzik.

Mary Roach

amerikai író és tudományos újságíró

Megérkeztünk a Network Marketing kapujához, a MEGHÍVÁSHOZ!

Kulcsfontosságú kapu ez, ugyanis itt dől el, hogy sikeressé tudsz-e válni ebben a szakmában. Az összes készség közül, amit kifejleszthetsz magadban a hálózatépítésben, a meghívás elsajátítása hozhatja a legnagyobb hasznot! Minél profibban csinálod a meghívást, annál alkalmasabb jelöltek fognak megjelenni az üzleti bemutatókon, termékpartikon, rendezvényeken.

Ha nem tudsz olyan hatást kiváltani az emberekből, hogy ránézzenek arra, amiért Te lelkesülsz és amit szívből ajánlasz, akkor sajnos, nem tudsz eredményes lenni. No, de nem kell ám megijedni! 😊 Azért vagyunk itt, hogy ebben is segítsünk és támogassunk!

Vágjunk is bele!

Három formában tudunk meghívni: telefonon, online és személyesen. Külön tárgyaljuk mindegyik verziót, de minden esetre igaz, hogy sörétes puskával mindenkire lőni nem fogunk – akik, mint űzött vad, menekülnek majd emiatt előlünk -, hanem kapcsolatokat építünk, barátkozunk, bizalmat építünk ugyanis az a dolgunk, hogy a saját, a termékeinkbe és az üzleti lehetőségbe vetett hitünket meggyőzően megosszunk másokkal.