Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft0 Ft
Kezdj hozzá

Legyenek a felhasználók elégedettek, és akkor sorban jönnek majd a vevők is; bővíteni kell a felhasználói kört, és a vevőkör is bővülni fog!

Aaron Shapiro

amerikai vállalkozó és befektető

Innentől még izgalmasabb!

Már nem vagy egyedül, hiszen éppen arra készülsz, hogy valakit bekapcsolsz a saját vállalkozásodba, arra készülsz, hogy útjára indítod a saját hálózatodat.

Gratulálunk!

Nagyszerű munkát végeztél eddig. Hiszen semmiképpen nem juthattál volna el eddig a momentumig, csak úgy, hogy felépítetted saját adatbázisodat, saját jelölt listádat. Aztán minimum egy meghívásod is sikeres volt, ami azt jelenti, hogy sok sikered lesz a következő napokon ismét. Pont annyi embert tudsz majd meghívni az első találkozóra, amennyi ahhoz kell, hogy megvalósuljanak az álmaid. És igen, ott van az első találkozó! Mindegy, hogy személyes volt, vagy online, a lényeg, hogy most azért vagy itt, mert a jelölted igent mondott és pontosan akarod tájékoztatni arról, hogyan kell regisztrálnia.

A szekció lépéseiben megtalálod ennek lehetséges módjait, a regisztrációhoz használható dokumentumokat, címeket és videós segítséget is adunk.

Hajrá! Legyél profi ebben is! Azt kívánjuk, hogy legyen a napjaid egyik legörömtelibb elfoglaltsága új tagok regisztrálása a csapatodba.