Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ft0 Ft
Kezdj hozzá

Indulj el, és ne állj meg! Ha az első lépések kicsik és esetlenek, akkor se add fel, menj tovább és nyújtsd meg őket, amennyire csak lehet, mindaddig, amíg az apró lépéseket fel nem váltják a hosszú, magabiztos, határozott léptek! Légy önmagad jószívű és támogató mentora! Ha esetleg elakadsz, hagyj időt magadnak, rendezd a soraidat, de mindenképp folytasd az utat! Képzeld azt, hogy egy jóbarát, vagy egy szeretett személy felkészítésében veszel részt, és bánj úgy magaddal, ahogy vele bánnál, ha a helyedben lenne! A legjobb edzők türelmesek, megértők, képesek megbocsátani és inspirálják a tanítványaikat. Legyél saját magad edzője, lelkesítsd, és ünnepeld magad a partvonalról!

William Pullen

londoni pszichoterapeuta, szerző és mentálhigiénés alkalmazás-fejlesztő

Biztosan végig nézted már a NETAC menüsorát, melyben a szponzorálás az utolsó menüpont.

Ez nem véletlen. Az előző menüpontok nagyon sok ismeretet tartalmaznak. Valójában egy nagy könyvtár, amiből mindig az adott helyzetre legjobb megoldást kínáló könyvet veheted le a polcról.

A “Profi szponzorálás” pedig az “iskolai műhely”. Itt a már megszerzett információkat emeljük ki közösen a tankönyvekből és ültetjük át a gyakorlatba. Itt találsz egy alap útmutatót, ami lépésről lépésre vezet végig a NETAC folyamaton. Ennek az utazásnak az első lépése a regisztráció a végpontja pedig, amikor megvalósul az a cél, amiért elkezdted.